SENSACREAM

SENSACREAM

Kandungan Herba: Hirudin, Histamin, Pheromone, Butea Superba, Halia Bara, Lada Hitam dan Minyak Zaitun.

Memanjang & membesarkan zakar.
Mengeraskan & memberi daya tahan lama pada zakar ketika bersama isteri.
Merawat mati pucuk & lemah tenaga batin.
Memaksimumkan ereksi agar lebih tegang & mantap.
Mengelakkan ejakulasi pramatang.
Merawat sakit otot, kekejangan & sengal badan.
Melancarkan peredaran darah.
Merawat masalah angin uluran.

Penggunaan Sensacream digunakan untuk sapu sahaja dan sesuai sebagai pelincir ketika hubungan kelamin. Perbezaan antara Sensaoil & Sensacream adalah kandungan Butea Superba yang terdapat di dalam Sensacream yang mampu menghakis sel-sel kulit mati dan menghasilkan sel-sel kulit yang baru serta daya tahan lama yang terbukti berkesan.

        Teknik Urutan Sensaoil / Sensacream

Titiskan 7 titis Sensaoil pada telapak tangan dan urutkan pada keseluruhan zakar. Adalah digalakkan untuk menyapu Sensaoil 2 kali sehari iaitu pada waktu petang dan malam. Ini akan mendatangkan kesan yang lebih baik.

  Sebaliknya duduk diatas lantai dengan kaki berlunjur. Genggam zakar dengan tangan kanan. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar secara sehala. Gunakan tangan kiri untuk tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit anda berkedut atau kendur. Urutan ulang 5 kali.

Gunakan jari tengah urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.

Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali. Lubang cincin terletak di antara buah zakar, di sisi kiri dan kanan tundun.

Gunakan ibu jari kanan dan kiri untuk urut dari celah pelipat peha menghala ke arah bahagian lutut. Ulang 21 kali.Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT07061338KE

Kilang Bumiputera. Produk Halal.

Apakah bahan-bahan yang terdapat di dalam Krim Lintah Sensacream? • Hirudin
  Hirudin dapat menggurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah.Apabila hirudin meresap ke dalam epidermis dan masuk ke dalam saluran darah ianya mampu merawat penyakit seperti sejuk tangan,sakit otot,kejang otot dan sengal-sengal badan.

 • Pheromone
  Pheromone merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan. Ia juga dapat menyelesaikan masalah seperti hubungan kelamin(intercourse),meningkatkan hubungan seksual dan mampu merawat mati pucuk.

 • Histamin
  Histamin berfungsi membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan aliran darah.Histamin juga dapat menyelesaikan masalah seperti mati pucuk(erectile dysfuntion), rasa dingin terhadap pasangan dan juga mampu merawat masalah zakar kecil,megecut,pendek dan lemah tenaga batin.

 • Minyak Zaitun
  Minyak zaitun menjadi bahan penghantar bagi Histamin,Hirudin,Hyaluronidase untuk meresap ke dalam pembuluh darah. Ianya juga terbukti sangat baik untuk penjagaaan dan kelembapan kulit terutama bagi kulit zakar semasa sesi mengurut.

 • Halia
  Curcumin yang terkandung dalam halia(zingiber officinale) boleh merangsang peredaran darah yang lemah serta meningkatkan rangsangan seksual terdadap pasangan dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

 • Lada Hitam
  Lada Hitam(piper Nigram) mengandungi bahan yang membantu melancarkan peredaran darah yang lemah serta sebagai pembekal nutrisi untuk kesihatan badan.

Apakah perbezaan Minyak Lintah Sensaoil dan Krim Lintah Sensacream?

Perbezaan di antara minyak lintah Sensaoil dan krim lintah Sensacream adalah Minyak Lintah Sensaoil adalah digunakan untuk mengurut manakala Krim Lintah Sensacream adalah untuk di sapu. Sensaoil sesuai di urut pada waktu malam manakala Sensacream sesuai di sapu pada waktu pagi untuk kesan yang maksimum. Kelebihan terdapat pada Sensaoil di mana ia dapat merawat lemah tenaga batin dan mati pucuk.Selain itu,Perbezaan antara Sensaoil & Sensacream adalah kandungan Butea Superba yang terdapat di dalam Sensacream yang mampu menghakis sel-sel kulit mati dan menghasilkan sel-sel kulit yang baru serta daya tahan lama yang terbukti berkesan.

Tips-tips

Gunakan sensaoil dan sensa cream secara berselang seli secara konsistem, iaitu saudara kena mendisiplinkan diri supaya tidak tertinggal sehingga ke hari ketujuh bagi mendapatkan perubahan yang jelas.Gunakan secara berturut2 selama 40 hari.
Amalkan penggunaan minyak lintah SensaOil™ pada waktu malam untuk memberikan tekanan stuktur perubahan urat zakar dengan cepat.
Amalkan sapu Minyak Lintah sensa cream pada waktu siang iaitu semasa hendak ke pejabat atau ke mana-mana saja.
Penggunaan Sensacream juga boleh digunakan untuk sapu sahaja dan sesuai sebagai pelincir ketika hubungan kelamin.

Cara-Cara Penggunaan Sensaoil / Sensacream
 
Titiskan 7 titis Sensaoil pada telapak tangan dan urutkan pada keseluruhan zakar. Adalah digalakkan untuk menyapu Sensaoil 2 kali sehari iaitu pada waktu petang dan malam. Ini akan mendatangkan kesan yang lebih baik.
         
         Teknik Urutan Sensaoil / Sensacream
 
Sebaliknya duduk diatas lantai dengan kaki berlunjur. Genggam zakar dengan tangan kanan. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar secara sehala. Gunakan tangan kiri untuk tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit anda berkedut atau kendur. Urutan ulang 5 kali.


Gunakan jari tengah urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali. Lubang cincin terletak di antara buah zakar, di sisi kiri dan kanan tundun.Gunakan ibu jari kanan dan kiri untuk urut dari celah pelipat peha menghala ke arah bahagian lutut. Ulang 21 kali.Kaedah ini umpama mengulangi langkah pertama. Gunakan tangan kanan, genggam keseluruhan zakar agar dapat memberi cengkaman pada bahagian sisi kiri, kanan atas dan bawah zakar. Urut secara sehala, dari pangkal zakar ke kepala zakar. Ulang 7 kali.
 
 
 
Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali. Ulangi untuk kaki sebelah kiri. Ini akan memberi tekanan agar zakar dapat ditarik dengan lebih tenaga.